Pozdrav poletju

petek, 21. julij 2017

V Ozarini projektni pisarni se je tudi v letošnjem letu odvijalo veliko dogodkov in aktivnosti. Obiskali smo kar nekaj projektnih srečanj širom po Evropi in s skupnimi močmi pripravljali vsebine, predloge ali naše skupno mednarodno delo počasi zaključevali.
Ker je poletje čas oddiha in iskanj novih navdihov, vas vabimo, da si podrobneje ogledate našo spletno stran in pobrskate po vseh tistih zadevah, ki vam morda pridejo prav.
Za vas so v okviru projekta Digital.Job.Identities nastala izobraževalna gradiva za mlade in uspešno izgradnjo profesionalnega spletnega videza za iskanje zaposlitve, ki jih lahko najdete tukaj.
Vse navdušence recikliranja, ponovne uporabe in ustvarjanja unikatnih izdelkov pa vabimo, da se pridružijo spletni platformi projekta Chic&Craft in poiščejo inovativne predloge ustvarjanja z odpadnimi materiali.
In nenazadnje – v kolikor vas zanima področje storytellinga, si lahko prav tako brezplačno ogledate kakšne so prakse tega zanimivega pristopa pri delu z ljudmi v različnih državah po Evropi.

Sofinancerji programov

  • Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve
  • Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje
  • Javni jamstveni in preživninski sklad republike Slovenije