V tem tednu, dne 3.4.2019, je delovna skupina projekta StoryTeller, sofinanciranega v okviru programa Erasmus+, obiskala strokovno srečanje za izvajalce zaposlitvene rehabilitacije na Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Soča. Ob predstavitvi Zakona o socialnem vključevanju ter vodeni diskusiji o razvoju programov socialne vključenosti je bil udeležencem predstavljen tudi naš projekt.

Izvajalci zaposlitvene rehabilitacije so tako imeli možnost spoznati rezultate projektnih aktivnosti, metodološko ogrodje in kurikulum, ki smo ga razvili v konzorciju ter preizkusili kar nekaj praktičnih aktivnosti in vaj za delo z osebnimi zgodbami pri ranljivih skupinah prebivalstva. Veseli nas, da smo lahko delovali v odličnem vzdušju in s strokovnjaki področja izmenjali možnosti o nadaljnji uporabi vsebin projekta.

Odlične povratne informacije, ki smo jih zabeležili na samem dogodku, nas spodbujajo k še intenzivnejšem zaključevanju vseh obveznosti na projektu.

Ne zamudite priložnosti in spoznajte naše dosedanje delo tudi skozi vsebine, objavljene na uradni spletni strani projekta: http://learnstorytelling.eu/