V okviru projekta “StoryTeller”, podprtega s pomočjo programa Erasmus+, smo tudi po zaključku še vedno aktivni in raziskujemo možnosti za nadaljnjo uporabo v projektu razvitih gradiv. V mesecu septembru nas je k sodelovanju povabila PRIZMA – Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti.

Prizma je času med 9.9.2019 in 13.9.2019 gostila aktivnost učenja in usposabljanja z naslovom “Odkrij svoje poslanstvo in cilje – Discover your why” v okviru projekta ERASMUS+ z imenom “Theatre Pitching for Employment”. Več o projektu najdete TUKAJ.

Udeleženci so preizkusili številne metode in orodja za spoznavanje svojih sposobnosti in izboljšanje mehkih veščin, ki so pogosto ključnega pomena na trgu dela, npr. na zaposlitvenem razgovoru. OZARA d.o.o. je na omenjenem dogodku predstavila del gradiv, ki se navezujejo na področje storytelling-a ter dela z osebno zgodbo, uporabo metod in tehnik za predstavitev osebne zgodbe in osebno opolnomočenje v smislu povezovanja z izboljšanjem zaposlitvenih možnosti.

Veseli nas, da lahko nadaljujemo svoje delo in raziskujemo možnosti nadaljnje uporabe projektnih gradiv.