OZARA STORITVE

TEHNIČNE SLUŽBE

Čiščenje

V sklopu dejavnosti in storitev čiščenja izvajamo predvsem čiščenje poslovnih prostorov, javnih ustanov in zavodov, čiščenje stanovanj in stanovanjskih blokov, generalna in specializirana čiščenja, kot so čiščenje avtobusnih nadstrešnic, bankomatov, informacijskih točk, grafitov, fasad, svetlobnih tabel in napisov, višinsko čiščenje oken itd.

Mizarstvo

Mizarske storitve so usmerjene predvsem v izdelavo izdelkov po naročilu (pohištvo za poslovne in stanovanjske objekte, stavbno pohištvo itd.), izdelavo urbane opreme (klopi, ograje, pregrade, koši itd.), splošna mizarska dela (polaganje laminatov in parketa, vgrajevanje pregradnih lesenih sten, polaganje stenskih opažev itd.).

Pohištvo, artikli po naročilu:

Šiviljstvo

Šiviljska dejavnost je usmerjena predvsem v izdelavo tekstilne galanterije (ročno izdelani izdelki iz tekstila, kot so krpanke, zavese, prti, posteljnina, igrače itd.), izdelavo zaščitnih sredstev (delovne obleke, brezrokavniki, zaščitne kape itd.), izdelavo izdelkov po naročilu za znane kupce (vreče za denar, maturantske kape, dekorativne dodatke za plese, ovratnice za ključe), pokrivamo pa tudi segment izdelave pohodnih čevljev.

Vzdrževalna dela

Storitve vzdrževalnih del so usmerjene predvsem v izvajanje celovitega spektra slikopleskarskih in fasaderskih del, vključno z izvedbo posebnih tehnik nanašanja barve oz. zaključne obdelave površin, izvajanje manjših gradbenih in obrtniških del, kot so popravila ograj, polaganje tlakovcev, izvedba predelnih sten iz MK plošč po sistemu Knauf ali Rigips, obnova in obdelava podstrešij, mansard itd.

Storitve vzdrževalnih del vključujejo tudi urejanje zelenih površin, predvsem izdelavo načrtov zasaditve s strokovnim svetovanjem, zasaditve in redno vzdrževanje, izvajanje manjših zemeljskih del, kot so izkopi, izravnave, planiranje itd.

Urejanje okolja:

Suhomontažna dela:

Slikopleskarska in fasaderska dela:

Manjša gradbena dela:

Adaptacije in preureditve prostorov:

Dodelavni posli

Dejavnost dodelavnih poslov je usmerjena predvsem v sestavljanje, pakiranje in izdelavo artiklov ali polizdelkov, ki jih je treba obdelati, predelati, sestaviti ali zaključiti ter dobaviti znanim naročnikom ali kupcem.